Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Стоян Мирчев от БСП коментира в студиото на БТВ

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Стоян Мирчев от БСП коментира в студиото на БТВ
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Българският народ успява да се справи със собствени сили с Ковид кризата

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия разяснява в студиото на БТВ оправянето на властта с Ковид рецесията до този миг:

" Не може да поръчаме едно голямо количество от една ваксина и да няма задоволително за всички даже за втора имунизация. Управляващите на думи се пробват да вземат решение проблеми, само че на процедура ги задълбочават. Виждаме безпорядък в системите. Има роднински връзки на евродепутатка от ГЕРБ по отношение на доставката на ваксини.

Последните 30 години се приказва единствено за сметки в Парламента, време е да приказваме за политики. Двата вероятни разновидността за обединения са към ГЕРБ и Българска социалистическа партия, ние сме с съвсем изравнени резултати. Това всичко ще стане след изборите. 

Не може да се вършат математически разногласия без безусловно никаква подплата. Българският народ съумява да се оправи със лични сили с Ковид рецесията. Отваряме и затваряме, част от ограниченията закъсняха с месеци. Когато предлагаш избрани ограничения, не е значима единствено тяхната форма. Не можаха да създадат осведомителна акция, че тези ваксини са потребни. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР